Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهرستان سراوان با بیان اینکه در زمینه تعلیم و تربیت باید تلاش های بیشتر صورت بگیرد، گفت: تمام هویت عبادی و مادی جامعه در گرو قرآن است و زندگی فردی و اجتماعی افراد خارج از این کتاب مقدس نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون؛ جلسه ای به مناسبت گرامیداشت هفته قرآن، عترت و نماز با حضور حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه، ایوب دهواری رئیس آموزش و پرورش و جمعی از فرهنگیان در مسجد جامع علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان سراوان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه شهرستان سراوان با بیان اینکه در زمینه تعلیم و تربیت باید تلاش های بیشتر صورت بگیرد، گفت: تمام هویت عبادی و مادی جامعه در گرو قرآن است و زندگی فردی و اجتماعی افراد خارج از این کتاب مقدس نیست.
 
وی با بیان اینکه سبک زندگی کردن در منشور پیامبر اکرم (ص) گنجانده شده و در کنار تلاوت و حفظ قرآن باید فهم درستی از آن داشته باشیم، افزود: اساس کار قرآن در دست آموزش و پرورش است، به طوری که همه با قرآن انس بگیرند.
 
امام جمعه سراوان با اشاره به اینکه هدایت گر اصلی و مهم قرآن است و می تواند تمام مشکلات را رفع کند، یادآور شد: والدین آموزه های قرآن را به فرزندان خود بیاموزند تا قلب های آنها به نور این کتاب روشن شود.
 
وی تصریح کرد: اگر قرآن در راس کارها قرار بگیرد ارزش های انقلاب بالا می رود و سبک زندگی را از ابعاد مختلف به همه نشان می دهد.
 
ایوب دهواری رئیس آموزش و پرورش سراوان در این جلسه با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین جمهوری اسلامی ایران بر اساس فطرت قرآنی تنظیم شده است، اذعان کرد: در این سند که مربوط به آموزش و پرورش است، مقوله آموزه های دینی، رسالت پیامبران و امامان تاکید شده است.
 
وی ادامه داد: با توجه به فرآیند تعلیم و تربیت بر خلاف ساختار قبلی موجود امروزه  توجه بیشتری به مفاهیم عبادی، اخلاقی، فرهنگی و سیاسی برگرفته از قرآن می شود.
 
رئیس آموزش و پرورش شهرستان سراوان توضیح داد: امروزه دانش آموزان باید به تربیت انسانی موحد، معتقد به معاد، آشنا به وظایف خود، حقیقت جو، ظلم ستیز، جهادگر، مهربان و زندگی بر اساس نظام و قرآن دست پیدا کنند.
 
وی در پایان تاکید کرد: آموزش و پرورش سراوان توانسته به  رسالت خود در زمینه ترویج آموزه های قرآنی دست پیدا کند و فرهنگیان با حضور در جلسات قرآنی الگویی برای سایر دانش آموزان شده اند.
 
 
 
انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس

نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته است، گفت:‌ اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از معلمان سرآمد استانی و کشوری که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد اظهار داشت: مسئله، علم و ارزش ذاتی علم است و آن چیزی که مهم است این است که در اروپا علم ارزش ذاتی نداشت و بشر قصد داشت با علم بر انسان‌ها مسلط شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در دیدگاه عمومی علمی ارزشمند است که سود بیشتری دارد افزود: در قدیم به جمله علم بهتر است یا ثروت دقت نکردیم و روی آن فکر نکردیم و آن را جدی نگرفتیم و در حال حاضر شاهد این هستیم که ارزش علم به سودآوری آن است و آن رشته‌ای که سودآوری بیشتری دارد ارزش بیشتری هم دارد.

شاخصه علم در جامعه اسلامی نباید به سودآوری آن باشد

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی شاخصه علم نباید به سودآوری آن باشد بیان کرد:  جامعه اسلامی اگر شاخصه‌های علم را شاخصه‌های اسلامی بداند باید برای علم ارزش زیادی قائل باشد چه سودآور باشد چه نباشد.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه نظام آموزشی باید سالم باشد عنوان کرد: اگر نظام آموزشی ما سالم بود شاهد پیشرفت هستیم و ارزش معلم بالا می‌رود چرا که دیگر ارزش‌های مادی مطرح نیست.

وی با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته تصریح کرد: اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد.

معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود

امام جمعه همدان  با بیان اینکه تلاش ما باید بر ایجاد یک جایگاهی در بین قشر دانشجو و استاد باشد، تصریح کرد: باید ارزش‌های خودمان را از سمت مادی دور کنیم و سعی ما بر این باشد که معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود.

وی افزود: سعی ما باید بر این باشد که جامعه به رشد خودش برسد و معلم باید به ارزش ذاتی خودش برسد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه احترام به معلم یکی از واجب ترین کارها است افزود: یکی از برکت‌های علم همین است که به معلم احترام گذاشته شود و جایگاه والای معلمان در سطح جامعه حفظ شود.

معلمان در پرورش نخبگان نقش کلیدی دارند

استاندار همدان با  اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان معلمان هستند گفت: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می‌شوند که این خودش ارزشمند است.

 علیرضا قاسمی فرزاد اظهار داشت: فرهنگیان نقش کلیدی در تعلیم و تربیت جامعه ایران اسلامی با توجه به غنای بالای فرهنگی آن دارند که باید به این قشر توجه خاصی شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت فرهنگی از غنای بالایی برخوردار است تصریح کرد: آموزش و پروش در کشور ما در حوزه های مختلف از یک قدمت و عظمت بسیار بالایی برخوردار است که نقش بسیار زیادی را دارد.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه تاثیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب دو چندان شد بیان کرد:  انقلاب اسلامی به ما یاد داد که این ارگان هم انسان ساز است و هم اینکه تاثیر زیادی در رشد و توسعه این مرز و بوم نقش دارد.

استاندار همدان با بیان اینکه بسیاری از مقامات استانی و کشوری تا کنون از خانواده آموزش و پروش هستند عنوان کرد: بسیاری از مقامات دولتی ما از نیروهای بسیار توانا و دلسوز و متعهد در همین ارگان هستند و آموزش‌وپرورش پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی نشان داده که این نهاد مقدس انسان‌ساز و پرورش‌دهنده نیروی تواناست.

وی با اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان توسط معلمان هستند عنوان کرد: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می شوند که این خودش ارزشمند است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد/ معلم کارمند نیست
  • بزودی، ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است